concert: Alice Phoebe Lou / Las Lloronas in Botanique op MAANDAG 27 SEPTEMBER 2021

  • Alice Phoebe Lou
    Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg
    © Rinse Fokkema
  • Alice Phoebe Lou
    Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg
    © Rinse Fokkema
MA.
27 SEP
ALICE PHOEBE LOU / LAS LLORONAS Orangerie, 19:30 uur Botanique, Brussel
2021

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 27 september 2021.
Dat is 22 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Zuid-Afrikaanse Alice Phoebe Lou is het zeldzame soort singer-songwriter dat de o zo moeilijke stap van straat- naar professioneel muzikant heeft weten te maken. Ze begon op zestienjarige leeftijd haar reisjes in Europa te sponsoren met het geld dat ze door middel van busken verzamelde, en bleef uiteindelijk in Berlijn plakken om alle creatieve juices optimaal te doen stromen. In 2016 presenteerde ze het bluesy folkproject 'Orbit', waarop soul en jazz beatnikgewijs Alice's prachtige, ruwe stem aanvulden. In 2019 volgde dan het album 'Paper castles', dat door Consequence of Sound onthaald werd als "an exceptionally enjoyable listening experience" en dat ze voorstelde in een uitverkochte Botanique.

Las Lloronas is een Brussels trio dat akoestische muziek met slam-poëzie combineert. Dat resulteert in intieme en meertalige feministische gedichten. Hun engelenstemmen vloeien moeiteloos samen in bezwerende harmonieën, terwijl de teksten onderwerpen als feminisme, privilege of maatschappelijke betrokkenheid aanraken. Las Lloranas' eerste album 'Soaked' bewijst dat het trio nog maar aan het begin van een lange carrière is.

Foto's van Alice Phoebe Lou, Las Lloronas

Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg Foto Alice Phoebe Lou te Alice Phoebe Lou - 13/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 12 foto's van Alice Phoebe Lou

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws