concert: Emptiness / Neptunian Maximalism in Botanique op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

  • Emptiness
    Incubate 2015 Vrijdag
  • Emptiness
    Incubate 2015 Vrijdag
ZO.
26 SEP
EMPTINESS / NEPTUNIAN MAXIMALISM Orangerie, 19:30 uur Botanique, Brussel
2021

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 september 2021.
Dat is 551 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Al zes platen lang duiken de Brusselaars van Emptiness onder in de meest duistere universums op zoek naar nieuwe manieren om horror te belichamen. Ze nemen invloeden uit black en death metal, en gaan daar creatief mee aan de slag tot ze andermaal een interessante sound opdelven. Voor hun meest recente langspeler 'Vide' wilden de heren de tocht van een oneindige brein in een veel te kleine wereld schetsen.

Het Belgische Neptunian Maximalism (aka NNMM) is een collectief van met een wisselende bezetting, dat drone-metal vermengt met spirituele free jazz en psychedelische muziek. Het project werd in 2018 opgestart door multi-instrumentalist Guillaume Cazalet (Czlt, Jenny Torse, Aksu), die saxofonist Jean Jacques Duerinckx (Ze Zorgs) en twee drummers, Sebastien Schmit (K-Branding) en Pierre Arese (Aksu), samenbracht.

Foto's van Emptiness, Neptunian Maximalism

Foto Emptiness te Incubate 2015 Vrijdag Foto Emptiness te Eindhoven Metal Meeting 2016 Foto Emptiness te Eindhoven Metal Meeting 2016 Foto Emptiness te Incubate 2015 Vrijdag Foto Emptiness te Incubate 2015 Vrijdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Emptiness

Gerelateerd nieuws