concert: Mira van der Lubbe - Nog altijd Nog in Theater De Omval op WOENSDAG 19 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mira van der Lubbe - Nog altijd Nog in Theater De Omval) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
19 JAN
MIRA VAN DER LUBBE - NOG ALTIJD NOG 20:30 uur Theater De Omval, Diemen
2022
Hoofdprogramma Mira van der Lubbe

EXTRA INFORMATIE

Na de succesvolle theatersolo ‘Maak van je shit een hit’ komt Mira met een tweede eerlijke, muzikale voorstelling. ‘Nog altijd nog’ is het verhaal van een alles omvattende jeugdvriendschap, hoe die ontstond en hoe die kapot ging. Met de vraag: wat valt er nog te herstellen, want ze zeggen toch dat oude vriendschap niet roest?

Nu Mira van der Lubbe moeder is van een peuter van bijna twee, gaan haar gedachten vaak terug naar haar eigen jeugd en de onvoorwaardelijke vriendschap met haar buurjongetje. Ruim tien jaar lang waren ze twee handen op één buik, maar toen de pubertijd zijn intrede deed, kwamen er barsten in de vriendschap. Na een botte opmerking wilde Mira niets meer met hem te maken hebben en verbrak ze het contact. Daarna hoorde ze alleen nog maar dubieuze verhalen over hem. Nu twintig jaar later vraagt Mira zich af of het wel allemaal waar was en waarom ze er toen niet op af is gegaan?