concert: Trijntje Oosterhuis - What The World Needs Now in Theater Aan de Slinger op DINSDAG 04 JANUARI 2022

  • Trijntje Oosterhuis
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
DI.
04 JAN
TRIJNTJE OOSTERHUIS - WHAT THE WORLD NEEDS NOW 20:00 uur Theater Aan de Slinger, Houten
2022
Hoofdprogramma Trijntje Oosterhuis

EXTRA INFORMATIE

Trijntje Oosterhuis bracht in 2006 haar eerste album uit in samenwerking met grootmeester Burt Bacharach. De inmiddels 93-jarige Bacharach is misschien wel één van de grootste componisten van zijn generatie, liedjes als The Look Of Love, I Say A Little Prayer, That’s What Friends Are For, Raindrops Keep Fallin’, (They Long To Be) Close To You en vele andere stukken komen van zijn hand. Hij werkte onder andere samen met Dionne Warwick, Dusty Springfield, Aretha Franklin, Tom Jones en Elvis Costello. Zijn werk is uniek en kenmerkt zich door ijzersterke composities en melodieën.

Op het North Sea Jazz Festival van 2019 kwamen ze weer bij elkaar en de muzikale klik bleek nog steeds aanwezig. Ze besloten nog een album te maken, het album Everchanging Times met het Metropole Orkest en geproduceerd door Vince Mendoza. In 2022 trekt Trijntje met een grote band, bestaande uit de beste musici van Nederland, langs de theaters om het tijdloze Songbook van Burt Bacharach ten gehore te brengen. What The World Needs Now Is Love, Sweet Love.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater Aan de Slinger in Houten? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Trijntje Oosterhuis - What The World Needs Now in Theater Aan de Slinger plaatsvindt.

Foto's van Trijntje Oosterhuis

Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy
 
Bekijk alle 27 foto's van Trijntje Oosterhuis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws