concert: The African Mamas - Christmas under African Skies in Junushoff Theater op DINSDAG 21 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The African Mamas - Christmas under African Skies in Junushoff Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
21 DEC
THE AFRICAN MAMAS - CHRISTMAS UNDER AFRICAN SKIES 20:15 uur Junushoff Theater, Wageningen
2021
Hoofdprogramma The African Mamas

EXTRA INFORMATIE

In de koude en donkere dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het theater met een wel heel bijzondere kerstspecial. Een muzikaal programma met authentieke Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel maar natuurlijk ook de bekende hartverwarmende kerstliederen.