concert: Imagine - The John Lennon songbook in Agora Theater Lelystad op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Imagine - The John Lennon songbook in Agora Theater Lelystad) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
IMAGINE - THE JOHN LENNON SONGBOOK 20:15 uur Agora Theater Lelystad, Lelystad
2021
Hoofdprogramma Jimmy Coburn

EXTRA INFORMATIE

Een memorabele terugblik op het leven van John Lennon en een bijzonder eerbetoon aan deze geweldige artiest, die mede verantwoordelijk is voor het ontstaan van de huidige popmuziek.

Het is 40 jaar geleden dat John Lennon op onfortuinlijke wijze en veel te vroeg aan zijn einde kwam. Aan de hand van hits zoals Twist and Shout, Strawberry Fields, Stand By Me en natuurlijk Imagine wordt u door het leven van John Lennon geleid. Beginnend bij de jaren van The Beatles met bijna alle beroemde songs van Lennon voor deze legendarische groep, vervolgens de breuk met The Beatles en de solocarrière van John.

Met in de hoofdrol Jimmy Coburn die ook al een glansrol vertolkte in de op The Beatles geïnspireerde hitmusical Let It Be.