concert: Jeroen van der Boom - The Pianoman live in Theater de Kampanje op DONDERDAG 25 NOVEMBER 2021

  • Jeroen van der Boom
    Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
    © Tim van Veen
DO.
25 NOV
JEROEN VAN DER BOOM - THE PIANOMAN LIVE 20:15 uur Theater de Kampanje, Den Helder
2021
Hoofdprogramma Jeroen van der Boom

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 november 2021.
Dat is 6 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jeroen van der Boom blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse succesvolle TV-shows en komt geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. Hij is inmiddels een van de grootste artiesten die Nederland rijk is. In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom dit najaar terug in het theater met een nieuwe live-show ‘The Pianoman’. De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. ‘The Pianoman’ wordt een ultiem muzikaal feest!

Foto's van Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Toppers in Concert - 22/5 - ArenA Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 12 foto's van Jeroen van der Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws