concert: Hans De Booij in Kennemer Theater op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hans De Booij in Kennemer Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
HANS DE BOOIJ Grote Zaal, 20:30 uur Kennemer Theater, Beverwijk
2021
Hoofdprogramma Hans de Booij

EXTRA INFORMATIE

Hans de Booij is terug! En Hoe! Het waren de gloriedagen van de Nederlandstalige pop, de jaren 80, toen Hans de Booij de hitparades beklom. De dagen van Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen, Het Goede Doel en De Dijk…

Zijn debuutalbum ‘Hans de Booij’ stond 65 weken in de LP Top 100 en met de hits ‘Een vrouw zoals jij’, ‘Thuis ben’ en vooral het kwikzilveren ‘Annabel’, genoot hij de status van een heus popidool.

De muziek van Hans is tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken van de vaderlandse radio. In november 2020 is zijn nieuwe album gepresenteerd in Theater De Speeldoos te Baarn en nu gaat hij met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw materiaal op tour langs de Nederlandse theaters.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws