concert: De La Soul in De Oosterpoort op ZONDAG 13 MAART 2022

  • De La Soul
    Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • De La Soul
    Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
13 MRT
DE LA SOUL Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2022
Hoofdprogramma De La Soul
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De La Soul in De Oosterpoort
Tickets De La Soul:
zo 13 mrt
De Oosterpoort, Groningen
€ 38,60

EXTRA INFORMATIE

HOMEBASE, SPOT Groningen en Simplon hebben de handen ineen geslagen en halen gezamenlijk hiphopicoon De La Soul naar Groningen! Dit succesvolle hiphoptrio scoorde rond het begin van de jaren negentig een aantal grote hits met nummers als ‘Me Myself And I’, ‘Say No Go’ en ‘Ring Ring Ring (Ha, Ha, Hey!)’.

Vanaf het debuutalbum ‘Three Feet High And Rising’ werd De La Soul geprezen om de sympathieke en zeer melodieuze mix van rap, jazz en pop. De La Soul wordt ook al snel gezien als één van de leidende groepen van de Native Tongues, een stroming binnen de hiphop van zwarte, nationalistische hiphoppers die sterk leunen op Afro-centrische teksten en ritmes uit de jazz. Andere bekende hiphoppers uit de Native Tongues waren bijvoorbeeld A Tribe Called Quest, Queen Latifah en The Jungle Brothers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De La Soul in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van De La Soul

Foto De La Soul te Gods of Rap: De La Soul / Public Enemy / Wu-Tang Clan - 16/05 - Ziggo Dome Foto De La Soul te Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag Foto De La Soul te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto De La Soul te Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag Foto De La Soul te Down The Rabbit Hole 2017 - Zondag Foto De La Soul te Lowlands 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 13 foto's van De La Soul

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws