concert: The Johnny Cash Roadshow in Muziekgieterij op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Johnny Cash Roadshow in Muziekgieterij) verplaatst naar donderdag 10 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
THE JOHNNY CASH ROADSHOW Kleine Zaal, 20:00 uur Muziekgieterij, Maastricht
2021
Hoofdprogramma The Johnny Cash Roadshow

EXTRA INFORMATIE

De Johnny Cash Roadshow is het werk van Clive John en zijn band. Clive is ‘The Man in Black’ en met zijn show brengt hij de legendarische Johnny Cash tot leven.

"As one of the world’s leading Johnny Cash experts, I felt that ‘Johnny Cash Roadshow’ love what they are doing. Genuine and real stuff, lots of passion with respect and Love for the greatest man of all, my best friend – Johnny Cash"

Lasse Lindfors – Author of ‘Hello Sweden, I’m Johnny Cash,’ and lifelong friend of Johnny Cash & June Carter.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws