concert: Ben Caplan (late show) in Mezz op ZATERDAG 23 OKTOBER 2021

  • Ben Caplan
    Festival Stille Nacht Rotterdam 2015
    © Anja de Bruijn
  • Ben Caplan
    Festival Stille Nacht Rotterdam 2015
    © Anja de Bruijn
ZA.
23 OKT
BEN CAPLAN (LATE SHOW) Jupiler Zaal, 21:45 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Ben Caplan
Voorprogramma Gabrielle Papillon

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 oktober 2021.
Dat is 915 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ben Caplan (late show) in Mezz
DEZE Ben Caplan (late show) TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 23 okt
Mezz, Breda

EXTRA INFORMATIE

Voor toegang tot MEZZ is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website.

De Canadese songwriter Ben Caplan heeft een robuuste, raspende strot en brullend charisma. Pas halverwege de dertiger jaren, maar een stem zó doorrookt en met whiskey gesmeerd dat je je afvraagt wanneer hij er dan mee begonnen moet zijn. Zijn muziek gaat van folky ballades tot stampende klezmer met jazzinvloeden, gebracht met een saloonachtige poëtische rauwheid.

Ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van zijn eerste release heeft Caplan een retrospectieve verzameling van uitgeklede herinterpretaties van liedjes uit zijn hele catalogus opgenomen. Het album, getiteld Recollection, zal in oktober 2021 verschijnen.

Foto's van Ben Caplan, Gabrielle Papillon

Foto Ben Caplan te Ben Caplan - 02/02 - Doornroosje Foto Ben Caplan te Festival Stille Nacht Rotterdam 2015 Foto Ben Caplan te Festival Stille Nacht Rotterdam 2015 Foto Ben Caplan te Festival Stille Nacht Rotterdam 2015 Foto Ben Caplan te Ben Caplan - 21/10 - Burgerweeshuis Foto Ben Caplan te Ben Caplan - 21/10 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 24 foto's van Ben Caplan

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws