concert: Doe Maar in TivoliVredenburg op DINSDAG 05 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome
  • Doe Maar
    Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Doe Maar in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
05 OKT
DOE MAAR 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Doe Maar

EXTRA INFORMATIE

Doe Maar is de populairste popband die Nederland ooit gekend heeft. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’ zijn in het collectieve pop geheugen opgeslagen.
Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De gezichten van de groepsleden waren niet van de bladencovers af te slaan, de merchandise was niet aan te slepen en het werk van de groep ging als warme broodjes over de toonbank. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 41 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Foto's van Doe Maar

Foto Doe Maar te Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome Foto Doe Maar te Doe Maar - 15/11 - Beauforthuis Foto Doe Maar te Dicky Woodstock Foto Doe Maar te Doe Maar - 12/2 - HMH Foto Doe Maar te Doe Maar - 17/10 - 013 Foto Doe Maar te Symphonica in Rosso - Doe Maar - 13/10 - Gelredome
 
Bekijk alle 176 foto's van Doe Maar

Gerelateerd nieuws