concert: Kevin in Doornroosje op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Kevin
    Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor
    © Fabian Viester
ZA.
09 OKT
KEVIN Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Kevin

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 oktober 2021.
Dat is 930 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Kevin in Doornroosje
DEZE Kevin TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Kevin did it again: voor de derde keer op rij wist hij een nummer 1 album binnen te slepen met ‘Animal Stories’. Naast acht solo-tracks staan er ook acht samenwerkingen op de plaat met artiesten als Frenna, Ronnie Flex en Hef.

Daarnaast bracht Kevin nog drie singles uit, die stuk voor stuk topposities bereikte in de charts. Kevin werkte samen met Lijpe op en Yade Lauren. Voor de meest recente ‘Ik Kom Je Halen’, werden Josylvio en Idaly ingeschakeld.

De producties op de plaat zijn door verschillende top-producers samengesteld. Met name Carlos Vrolijk, Trobi en Spanker, maar ook first-time-collabs, waaronder met Jordan Wayne en Jack $hirak. Alle zestien tracks komen als een perfecte blend samen op ‘Animal Stories’. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Een unieke prestatie in Nederland, waarmee de nuchtere artiest zijn status als één van de koplopers in de muziekindustrie naleeft.

Foto's van Kevin

Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Encore Festival 2017 Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Sevn Alias - 02/12 - Nieuwe Nor Foto Kevin te Encore Festival 2017 Foto Kevin te Encore Festival 2017
 
Bekijk alle 6 foto's van Kevin

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws