concert: Electric Hollers in Cultuurpodium VANSLAG op VRIJDAG 04 MAART 2022

  • Electric Hollers
    Waterpop 2019
    © Anja de Bruijn
  • Electric Hollers
    Waterpop 2019
    © Anja de Bruijn
VR.
04 MRT
ELECTRIC HOLLERS 20:30 uur Cultuurpodium VANSLAG, Borger
2022
Hoofdprogramma Electric Hollers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 maart 2022.
Dat is 777 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After.

In 2018 bracht de band hun debuutalbum ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op, met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma bij Ten Years After en speelde de band voor duizenden bezoekers op Waterpop in Wateringen. Ondertussen werkte de band aan een nieuw en volwassener album.

In februari 2020 bracht de band het tweede album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal. De release van het album werd gevierd met een releaseshow in een nagenoeg uitverkocht Neushoorn in Leeuwarden. Na de release van het album zette het coronavirus een streep door de vele shows in de agenda maar de band weigert om stil te zitten.

Foto's van Electric Hollers

Foto Electric Hollers te Waterpop 2019 Foto Electric Hollers te Waterpop 2019 Foto Electric Hollers te Waterpop 2019 Foto Electric Hollers te Waterpop 2019
 
Bekijk alle 4 foto's van Electric Hollers

Gerelateerd nieuws