concert: Mercy John in Cultuurpodium VANSLAG op ZATERDAG 02 OKTOBER 2021

  • Mercy John
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Mercy John
    Paaspop 2019- vrijdag
    © René Obdeijn
ZA.
02 OKT
MERCY JOHN 20:00 uur Cultuurpodium VANSLAG, Borger
2021
Hoofdprogramma Mercy John

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 oktober 2021.
Dat is 936 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In de theatervoorstelling “Let It Go Easy” speelt Mercy John met zijn fantastische band niet alleen die prachtige liedjes van zijn albums, maar vertelt hij ook zijn verhalen achter die liedjes. Over het opgroeien op het platteland, heimwee voortgekomen uit een beschermde jeugd en de ernstige ziekte van zijn jongste kind. Maar boven alles over de kracht van de liefde en het heilige vuur dat muziek schrijven heet, een vuur dat diep van binnen brandt.

Naast een avond mooie muziek dus een uniek inkijkje in de man achter de liedjes en hoe het opgroeien in Brabants niemandsland een jongen met muziekdromen heeft beïnvloed. Een voorstelling om ademloos naar te luisteren, waarbij de tijd eventjes stil zal komen te staan en waarover de bezoeker zeker nog even zal willen napraten.

Foto's van Mercy John

Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
 
Bekijk alle 10 foto's van Mercy John

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws