concert: Eva de Roovere & Stephanie Struijk in De Amer op ZONDAG 23 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen
  • Eva de Roovere
    Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
    © Mariëlle Janssen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva de Roovere & Stephanie Struijk in De Amer) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
23 JAN
EVA DE ROOVERE & STEPHANIE STRUIJK 14:00 uur De Amer, Amen
2022

EXTRA INFORMATIE

Stephanie Struijk is een singer-songwriter die al jong begon met muziek. Ze doorliep de rockacademie in Tilburg en in 2005 debuteerde ze met het album ‘Away From Here’, toen nog onder de artiestennaam Stevie Ann. Dit album levert haar een Zilveren harp op. Meerdere albums volgden en in 2016 schreef ze met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de VS haar eerste album in het Nederlands onder haar eigen naam Stephanie Struijk.

Eva De Roovere studeerde bij Studio Herman Teirlinck en de Jazz Studio Tritonus in Antwerpen. In 2006 kwam haar eerste soloalbum ‘De Jager’ uit, met de single ‘Fantastig toch’. In 2011 verscheen de derde cd ‘Mijn Huis’, waarop o.a. een duet staat met Thé Lau, 'Rechttoe en Frontaal'. In 2015 nam ze in Los Angeles haar Engelstalige debuut-cd op ‘Chanticleer’. Hierop mengt ze stijlen van folk tot de hedendaagse rock en jazz.

Foto's van Eva de Roovere, Stéphanie Struijk

Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Bevrijdingspop Haarlem 2008 Foto Eva de Roovere te Bevrijdingspop Haarlem 2008 Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje Foto Eva de Roovere te Eva de Roovere - 20/5 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 30 foto's van Eva de Roovere

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws