concert: Ralph de Jongh in De Amer op ZONDAG 19 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ralph de Jongh
    Zwarte Cross 2015 - Zondag
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ralph de Jongh in De Amer) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 DEC
RALPH DE JONGH 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Ralph de Jongh

EXTRA INFORMATIE

Ralph de Jongh is een vaste waarde voor De Amer. Concerten om naar uit te kijken. Hij behoeft eigenlijk geen nadere uitleg. Hij heeft hier al zo vaak opgetreden. Kind aan huis is hij. Stampend, kreunend, schreeuwend, zwetend. Een gedreven mens, een man met een missie.

De zeer productieve Ralph heeft tussen april 2020 en juli 2021 een groot aantal nieuwe albums uitgebracht met studio- en live-opnames uit 2019, 2020 en 2021. Hij speelt hierop solo en met diverse bands in verschillende samenstellingen. We gaan dus veel nieuw werk live horen tijdens deze concerten. Ralph stelde zelf voor om dat solo te doen: “Zullen we weer uitgaan van solo shows zoals ook Harry Muskee en Ab Sligter me hebben ontdekt? Lijkt me leuk!”.

Hoe ontdekten Harry en Ab hem? Je raadt het al: in De Amer. Harry Muskee schreef hierover: “Ik hoorde een sound dat me deed denken aan een oude blueszanger die ik ooit in de Mississippi Delta had gehoord. Ik verwachtte zo iemand te zien, maar tot mijn verbazing zag ik een lange, blonde vent die de slide-gitaar en harmonica met ongelofelijke originaliteit bespeelde. Dat was mijn eerste ontmoeting met Ralph de Jongh.”

Foto's van Ralph de Jongh

Foto Ralph de Jongh te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Ralph de Jongh te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Ralph de Jongh te Ribs & Blues 2022 Foto Ralph de Jongh te Ribs & Blues 2022 Foto Ralph de Jongh te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ralph de Jongh te Bluesfestival Hoogeveen 2014
 
Bekijk alle 7 foto's van Ralph de Jongh

Gerelateerde festivals