concert: Henk de Kat & Friends in De Amer op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Henk de Kat & Friends in De Amer) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
HENK DE KAT & FRIENDS 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Henk de Kat & Friends

EXTRA INFORMATIE

Op veler verzoek keert Henk de Kat, twee keer uitgeroepen tot ‘Beste blues accordeonist van Europa’, terug in De Amer. Met een band waarvan Hans de Vries (altijd enthousiaste geweldenaar op mondharmonica, wasbord, voodoo-stick en triangel) en Jeroen Elfferich (jazzdrummer, met subtiel verschuivende ritmes) nog altijd deel uitmaken. Zeven keer eerder stonden zij op ons podium in Amen (met Les Chats Cadiens), en steevast was de uitverkochte zaal laaiend enthousiast. Vierde man nu is Ferdinand Bakker, oud-leider van cultband ‘Alquin’ en destijds door muziekblad Oor uitgeroepen tot ‘Beste gitarist van Nederland’. Behalve op dat instrument (akoestisch) speelt hij ook de fiddle.

De Kat & Friends brengen een met lof ontvangen nieuw theaterconcert-programma, waarin ze als rode draad met eigen Engels- en Franstalige songs en anekdotische toelichtingen de vier eeuwen oude ontstaansgeschiedenis schetsen van de ‘vrolijke tak van de blues’: cajun en zydeco, eclectische roots- en bluesmuziek uit de binnenlanden van Louisiana, ten westen van New Orleans.