concert: Mercy John in De Amer op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

  • Mercy John
    Stevie Ann - 19/12 - Tivoli
    © Marcel Poelstra
  • Mercy John
    Paaspop 2019- vrijdag
    © René Obdeijn
ZA.
13 NOV
MERCY JOHN 20:00 uur De Amer, Amen
2021
Hoofdprogramma Mercy John

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 13 november 2021.
Dat is 887 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zoals met veel muzikanten het geval is, werd de Brabantse John Verhoeven, bekend als Mercy John, sterk beïnvloed door zijn roots. Als kind, uitkijkend over de landerijen en spelend in de bossen, was de grote boze wereld ver weg.

Mercy John is een sensatie in de Nederlandse americana en booming. Het uitvoerig bejubelde debuut ‘This Ain’t New York’ opende vele deuren voor de nuchtere songwriter, zoals diverse grote festivaloptredens en een tour met JW Roy en Danny Vera. Even leek het allemaal wat té snel te gaan, bleek de eindeloze energie en drive toch eindig te zijn en kwam de zanger zichzelf en al zijn angsten tegen. Maar voorjaar 2019 heeft Mercy John een tweede album uitgebracht. Hij herpakte zichzelf met ‘Let it Go Easy’. Het album werd jubelend ontvangen en het regende sterren in de recensies in dag- en muziekbladen. De americana invloeden zijn gebleven, maar de sound is op dit album wat rauwer en de songs soms steviger.

Foto's van Mercy John

Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Mercy John te Ramblin' Roots 2022 Foto Mercy John te Stevie Ann - 19/12 - Tivoli Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag Foto Mercy John te Paaspop 2019- vrijdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Mercy John

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws