concert: Douwe Bob - theatertour 2021 in Schouwburg Het Park op WOENSDAG 22 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Douwe Bob
    Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Douwe Bob
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Douwe Bob - theatertour 2021 in Schouwburg Het Park) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
22 DEC
DOUWE BOB - THEATERTOUR 2021 Schouwburg Het Park, Hoorn
2021
Hoofdprogramma Douwe Bob

EXTRA INFORMATIE

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens… en dat allemaal verenigd in één persoon.

Tijdens deze avond gaat Douwe Bob terug naar de basis en zoekt hij de intimiteit op met zijn toeschouwers. Kleine setting, grote liedjes! Daarbij kan hij inmiddels putten uit alweer vier albums met elk hun eigen verhaal en herinneringen. Maak op deze manier kennis met nog meer kanten van de bijzondere liedjesschrijver en muzikant die Douwe Bob is.

Foto's van Douwe Bob

Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 25/03 - Afas Live Foto Douwe Bob te Douwe Bob - 24/05 - Tivoli Foto Douwe Bob te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Douwe Bob te Eurosonic Noorderslag 2016 - Vrijdag Foto Douwe Bob te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto Douwe Bob te Appelpop 2013
 
Bekijk alle 262 foto's van Douwe Bob

Gerelateerd nieuws