concert: Someone in Merleyn op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Someone
    Someone - 09/09 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso
  • Someone
    Someone - 09/09 - Podium Victorie
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Someone in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
SOMEONE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Someone

EXTRA INFORMATIE

Someone is het alias van de Nederlands-Britse componist, muzikant en beeldend kunstenaar Tessa Rose Jackson. Als Someone brengt ze muziek en kunst uit en zoekt ze naar nieuwe manieren om die twee waar mogelijk samen te laten smelten. In 2020 bundelde Someone het beste van haar twee EP's, plus vier nieuwe tracks, tot 'Orbit II', een album over de maatschappij en het omgaan met de wereld waarin we nu leven, met een klein vleugje existentiële bezorgdheid over de toekomst. Met de plaat werd ze genomineerd voor de 3voor12 Award voor album van het jaar.

Een jaar later is daar het album ‘Shapeshifter’. De liedjes die voorkwamen uit Someone’s lockdown-schrijfsessies waren intiemer dan ooit, akoestischer, filmisch en fluweel-gevoerd. ‘Shapeshifter’ gaat over het heruitvinden van de jezelf en de wereld om je heen, en in staat zijn om te gaan met de tegenslagen die de wereld je soms brengt.

Foto's van Someone

Foto Someone te Cate le Bon - 12/04 - Paradiso Foto Someone te 7 Layers Festival 2023 Foto Someone te 7 Layers Festival 2023 Foto Someone te Someone - 09/09 - Podium Victorie Foto Someone te Someone - 09/09 - Podium Victorie Foto Someone te Someone - 09/09 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 20 foto's van Someone

Gerelateerd nieuws