concert: Slum Village in Simplon op ZONDAG 03 OKTOBER 2021

  • Slum Village
    Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Andrea Roell
  • Slum Village
    Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Andrea Roell
ZO.
03 OKT
SLUM VILLAGE Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Slum Village

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 03 oktober 2021.
Dat is 934 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Slum Village in Simplon
DEZE Slum Village TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 03 okt
Simplon, Groningen
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Alsof er nooit een concertpauze is geweest, gaat Homebase gewoon weer verder met legendarische artiesten naar Simplon halen. We zijn verheugd om in deze tijd aan te kondigen dat Slum Village op 3 oktober naar Simplon komt!

Slum Village staat bekend als één van de meest invloedrijke hiphopgroepen van Detroit. In de jaren ’90 werd de groep bestaande uit jeugdvrienden Baatin, T3 en producer J Dilla populair in de undergroundscene. De grote doorbraak kwam met debuutalbum ‘Fan-Tas-Tic (Vol.1)’, waarna ze mochten touren met A Tribe Called Quest. Sindsdien heeft de groep, mede door het overlijden van J Dilla in 2006 en Baatin in 2009, een aantal wisselingen van de wacht ondergaan. T3 is het enige originele lid dat nog over is en tourt nog steeds, samen met producer Young RJ. In al die jaren zijn de roots van Slum Village altijd overeind gebleven in hun muziek. Mis deze unieke kans om ze live te zien niet!

Foto's van Slum Village

Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto Slum Village te Slum Village - 20/02 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 12 foto's van Slum Village

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws