concert: Dikke / Zwangere Guy in Doornroosje op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

  • Zwangere Guy
    Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Zwangere Guy
    Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
13 NOV
DIKKE / ZWANGERE GUY Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Dikke Zwangere Guy

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 15 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 13 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dikke / Zwangere Guy in Doornroosje
Tickets Dikke / Zwangere Guy:
za 13 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Gorik van Oudheusden, alias Zwangere Guy neemt bepaald geen blad voor de mond. Hij werd als deel van STIKSTOF bekend in de Brusselse hiphopscene en is in zowel in België als in Nederland een van de meest ongerijmde rappers van het moment.
Zijn mixtape, ‘Zwangerschapsverlof Vol. 3’ was daar het eerste bewijsstuk van, waarna zijn debuutalbum ‘Wie is Guy?’ volgde. Kortgeleden bracht hij zijn ijzersterke opvolgplaat ‘BRUTAAL’ uit, zijn tweede album binnen een jaar.
Dikke is een artiest met het doel om de rapgame even stevig door elkaar te schudden. Met zijn laid back flow én het talent om met een uitgebreide woordenschat echte verhalen te spitten, blaast hij op genadeloze wijze vriend en vijand omver

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dikke / Zwangere Guy in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Zwangere Guy

Foto Zwangere Guy te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Zwangere Guy te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Zwangere Guy te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Zwangere Guy te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Zwangere Guy te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Zwangere Guy te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Zwangere Guy

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws