concert: Hij gelooft in mij in Koninklijk Theater Carré op VRIJDAG 05 AUGUSTUS 2022

  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Serge Hasperhoven
VR.
05 AUG
HIJ GELOOFT IN MIJ 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Martijn Fischer

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 augustus 2022.
Dat is 5 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het eerlijke verhaal van de grote volksheld.

In 2021 is het 70 jaar geleden dat André Hazes werd geboren. En ter ere hiervan brengt Stage Entertainment de André Hazes musical ‘Hij Gelooft in Mij’ terug in de Nederlandse theaters. Met opnieuw een glansrol voor Martijn Fischer, die tien jaar geleden doorbrak met de rol van zijn leven en de geliefde volkszanger als geen ander gestalte weet te geven.

Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke levensverhaal van de grootse volkszanger van ons land. De musical is een oprecht, geestig, maar ook ontroerend muzikaal verhaal over de mens achter de volksheld. Zijn bekendste nummers illustreren de toppen van zijn succes en zijn persoonlijke dalen. Je hoort maar liefst 22 Hazes-hits, waaronder ‘Bloed, zweet en tranen’, ‘Een beetje verliefd’, ‘Droomland’, ‘De Vlieger’ en natuurlijk ‘Zij gelooft in mij’.

Foto's van Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum
 
Bekijk alle 18 foto's van Martijn Fischer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws