concert: Wies En De Liefde - Vredeskerkje Bergen Aan Zee in Vredeskerkje op ZONDAG 09 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wies En De Liefde - Vredeskerkje Bergen Aan Zee in Vredeskerkje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
09 JAN
WIES EN DE LIEFDE - VREDESKERKJE BERGEN AAN ZEE 14:00 uur Vredeskerkje, Bergen aan Zee
2022
Hoofdprogramma Wies en De Liefde

EXTRA INFORMATIE

Victorie on Tour met Wies en de Liefde!

Onder de noemer ‘Victorie on Tour’ treedt Victorie buiten haar muren en heeft het
een tour geboekt voor lokaal talent Wies en de Liefde op een aantal bijzondere plekken in Noord-Holland. Wies en de Liefde is een band uit Bergen en een graag geziene gast in Victorie. Door corona werd de release van het debuutalbum ‘Zonderdagen’ en de releaseshow in Victorie destijds geannuleerd, maar de plaat komt er nu dan toch. Podium Victorie boekt er, naast een show in eigen pand, een mooie tour omheen.

De muziek van Wies en de Liefde laat zich omschrijven als een mix tussen lyrisch geschreven, poëtische Nederlandstalige popmuziek gevoed door folk- en kleinkunstinvloeden. Wies haar pakkende liedjes, sterke teksten en vermogen om het publiek in haar greep te houden gaan voor een reeks magische shows zorgen!

Gerelateerd nieuws