concert: MY BABY in TivoliVredenburg op DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

  • MY BABY
    Zwarte Cross 2016 - vrijdag
    © Tineke Klamer
  • MY BABY
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
28 OKT
MY BABY 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma MY BABY
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets MY BABY in TivoliVredenburg
Tickets MY BABY:
do 28 okt
TivoliVredenburg, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

In 2019 stapten deze drie Hagenezen rechtstreeks van de bouwplaats het club- en festivalcircuit binnen als Goldband. De livereputatie snelde de band vooruit en bracht ze kort na het uitbrengen van hun debuut EP naar Wildeburg en Lowlands, waar het publiek de nummers 'Witte Was' en 'Mijn Stad' al uit volle borst meezingt. Dit jaar volgde de tweede EP 'Van de Roulette naar de Doublet', waarop naast bangers ook de zachte kant die achter het harde leven in de bouw schuilgaat naar voren komt. De zingende stukadoors zijn klaar om de bouwplaats achter zich te laten en de troffel voorgoed in te wisselen voor de microfoon.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat MY BABY in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van MY BABY

Foto MY BABY te My Baby - 7/12 - Paradiso Foto MY BABY te My Baby - 19/12 - Doornroosje Foto MY BABY te Welcome To The Village 2016 - Zondag Foto MY BABY te My Baby - 05/10 - Melkweg Foto MY BABY te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto MY BABY te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 308 foto's van MY BABY

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws