concert: MY BABY in TivoliVredenburg op DONDERDAG 28 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • MY BABY
    Zwarte Cross 2016 - vrijdag
    © Tineke Klamer
  • MY BABY
    Zomerparkfeest 2017 - Zondag
    © Matthijs Mekking


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (MY BABY in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 OKT
MY BABY 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma MY BABY

EXTRA INFORMATIE

In 2019 stapten deze drie Hagenezen rechtstreeks van de bouwplaats het club- en festivalcircuit binnen als Goldband. De livereputatie snelde de band vooruit en bracht ze kort na het uitbrengen van hun debuut EP naar Wildeburg en Lowlands, waar het publiek de nummers 'Witte Was' en 'Mijn Stad' al uit volle borst meezingt. Dit jaar volgde de tweede EP 'Van de Roulette naar de Doublet', waarop naast bangers ook de zachte kant die achter het harde leven in de bouw schuilgaat naar voren komt. De zingende stukadoors zijn klaar om de bouwplaats achter zich te laten en de troffel voorgoed in te wisselen voor de microfoon.

Foto's van MY BABY

Foto MY BABY te My Baby -23/12 - TivoliVredenburg Foto MY BABY te My Baby - 20/12 - Paradiso Foto MY BABY te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto MY BABY te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto MY BABY te MY BABY - 26/11 - Gigant Foto MY BABY te My Baby - 23/03 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 377 foto's van MY BABY

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws