concert: Snelle - ff tussen ons in Koninklijk Theater Carré op MAANDAG 29 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Snelle - ff tussen ons in Koninklijk Theater Carré) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
29 NOV
SNELLE - FF TUSSEN ONS 20:00 uur Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Snelle

EXTRA INFORMATIE

Snelle bracht in april zijn eigen Netflix documentaire 'Zonder Jas Naar Buiten' uit, stond op #1 met zijn album 'Lars' en scoorde de mega hit 'Blijven Slapen' met Maan. Nu kan hij niet wachten om zijn ervaringen en muziek van de afgelopen jaren te delen met zijn publiek. In 'FF TUSSEN ONS' zullen in een intieme setting Snelle's hits worden gespeeld, uiteraard in gezelschap van zijn Lieve Jongens band, afgewisseld met sterke verhalen over vriendschap en muziek. En er mag natuurlijk ook een beetje gelachen worden!

Foto's van Snelle

Foto Snelle te Zuiderpark Live: Snelle - 09/14- Zuiderparktheater Foto Snelle te Parkcity Live 2022 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 92 foto's van Snelle

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws