concert: Gregory Page / Jason Mraz in Paradiso op MAANDAG 17 JANUARI 2022

  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Jason Mraz
    Jason Mraz - 22/11 - Ziggo Dome
    © Erik Knevelbaard
MA.
17 JAN
GREGORY PAGE / JASON MRAZ Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Gregory Page Jason Mraz

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 13 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar maandag 17 januari 2022.

Concert uitverkocht
Gregory Page / Jason Mraz in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 17 jan
Jason Mraz With Special Guest Gregory Page
Paradiso, Amsterdam
€ 53,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

Jason Mraz staat al sinds het uitkomen van zijn debuutalbum in 2002 bekend om zijn melodische, laid-back popnummers en zijn goedgemutste songschrijverschap. De Californische singer-songwriter en tweevoudig Grammy-winnaar brak in 2008 internationaal door met de hit ‘I’m Yours’ en verscheen ook in 2014 hoog in de hitlijsten met de single ‘I Won't Give Up’. Zijn zevende en meest recente album verscheen in 2020 en is getiteld ‘Look For The Good’. Op alle twaalf nummers staat de zoektocht naar positiviteit centraal en dat levert weer een hele zonnige plaat vol goede vibes op. Dit en meer van zijn omvangrijke oeuvre brengt hij solo naar de grote zaal van Paradiso.

Gregory Page is een singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten liedjes, verhalen en humoristische poëzie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gregory Page / Jason Mraz in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Gregory Page, Jason Mraz

Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 10 foto's van Gregory Page
Bekijk alle 97 foto's van Jason Mraz

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws