concert: Keyon Harrold in Doornroosje op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

ZA.
30 OKT
KEYON HARROLD Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Keyon Harrold
Toegang 20,79

EXTRA INFORMATIE

Een superster. De toekomst van de trompet. Een held van de nieuwe Amerikaanse jazzgeneratie. Het regent superlatieven als er over Keyon Harrold geschreven wordt. Grootste fan is namelijk grote meneer Wynton Marsalis.

Andere fans heten Beyoncé, Erykah Badu, Rihanna en Gregory Porter. Met Jay-Z, Robert Glasper en Common werkte hij al samen. Zijn klanken zijn op meer dan honderd albums te horen. Met de platen die hij onder eigen naam maakte, won hij twee Grammy’s. Uitgangspunt is altijd de beat, en die is genreloos. Met zijn natuurlijke mix van jazz, fusion, rock, r&b en reggae is de stijl van deze trompettist, producer, arrangeur en songwriter even eclectisch als herkenbaar. Dat levert muziek op die virtuoos, toegankelijk en ongekend is. Een terechte headliner van Festival Jazz International Nijmegen!

Speciaal voor Festival Jazz International Nijmegen en RAUW (in Rotterdam) transformeert Jo Goes Hunting naar een XL-jazzensemble met liefst elf muzikanten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Keyon Harrold in Doornroosje plaatsvindt.