concert: Joe Buck in Metropool op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Joe Buck
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Joe Buck in Metropool) verplaatst naar vrijdag 01 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
JOE BUCK 20:00 uur Metropool, Hengelo
2021
Hoofdprogramma Joe Buck

EXTRA INFORMATIE

Eerlijk en emotievol schrijft en zingt Joe Buck liedjes die puur en dicht bij het hart zijn. In 2017 studeerde hij af aan de Rockacademie en gelijk daarna tekende Joe zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde meermaals af naar Nashville (USA) waar hij hard werkte aan zijn debuut en veel muziek schreef. Hij scoorde kort daarna zijn eerste hit met 'The Way You Take Time'. Dit liedje was te horen in een reclamecampagne van een bekende supermarktketen, zat in de Nederlandse speelfilm 'Singel 39' en leverde de zanger ook nog een gouden plaat op. In 2020 bracht hij zijn debuutalbum ‘White Roses’ uit.

In het najaar van 2021 is Joe te zien als de jongste kandidaat bij Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om liedjes van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Tijdens zijn aankomende tour speelt Joe samen met zijn band nummers van zijn debuutalbum, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Foto's van Joe Buck

Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Joe Buck te Country 2 Country - 04/03 - AFAS Live Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Country To Country 2020 Foto Joe Buck te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Joe Buck

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws