concert: Eva van Pelt speelt NU in Simplon op ZATERDAG 02 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eva van Pelt speelt NU in Simplon) verplaatst naar zaterdag 12 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
02 OKT
EVA VAN PELT SPEELT NU Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Eva van Pelt
Toegang €12,50
Concert uitverkocht
Eva van Pelt speelt NU in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

In haar nieuwe project NU zoekt Eva met haar band de grenzen van het popconcert op. NU is een dynamisch improvisatie concert met spoken word, interviewfragmenten en muziek, voor een publiek dat zich mag nestelen in de vragen en antwoorden van mensen die je hoort, maar niet ziet. Hùn vragen en antwoorden zijn de rode draad van dit concert, over zoeken, bang, boos en alleen zijn. Over het belang van het stellen van de simpele vragen aan de (on)bekenden om je heen.

In 2016 bracht Eva met haar debuutalbum ‘ZWART’ al een nieuw geluid in het Nederlandstalige muzieklandschap: donker, fris en eigenwijs. Verwantschap met het werk van Wende en Roosbeef wordt vaak genoemd. In 2019 bracht Eva de intieme ‘HIER’ EP, die klinkt alsof je bij haar in de ruimte bent.

Gerelateerd nieuws