concert: Personal Trainer in Rotown op DONDERDAG 17 MAART 2022

  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
17 MRT
PERSONAL TRAINER 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Personal Trainer
Voorprogramma a fungus

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 17 maart 2022.
Dat is 768 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Personal Trainer in Rotown
DEZE Personal Trainer TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 17 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Personal Trainer is al jouw favoriete indie-acts samengeperst in één band. De enige constante factor is Willem Smit, aanjager en drijvende kracht van de groeiende Amsterdamse gitaarscéne. Voor de rest draait het bij Personal Trainer om improviseren en er het beste van te maken met wie er komt opdagen. Vaak betekent dat best veel muzikanten op een podium: leden van Canshaker Pi, Pip Blom, Bull, Steve French, The Klittens, en Home Counties hebben meegedaan als lid van Personal Trainer.

Door die verraderlijk veranderlijke mindset is ieder optreden van Personal Trainer weer speciaal, nooit-te-herhalen schouwspel. We hebben het over een band die onlangs nog 24 uur lang in Paradiso speelde. Niks is te gek voor Willem Smit en zijn indierockorkest: net als James Murphy van LCD Soundsystem is hij zowel bandleider als de grootste muziekfan in de zaal. Personal Trainer is liefde, chaos, onvoorspelbaarheid en kameraderie: de leukste indierockband die Nederland rijk is.

Foto's van Personal Trainer, a fungus

Foto Personal Trainer te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Personal Trainer te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te Dauwpop 2023 Foto Personal Trainer te The Life I Live 2022
 
Bekijk alle 34 foto's van Personal Trainer

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest