concert: Personal Trainer in Rotown op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021

  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Personal Trainer
    Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
02 DEC
PERSONAL TRAINER 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Personal Trainer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Personal Trainer in Rotown
Tickets Personal Trainer:
do 02 dec
Rotown, Rotterdam
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Personal Trainer is al jouw favoriete indie-acts samengeperst in één band. De enige constante factor is Willem Smit, aanjager en drijvende kracht van de groeiende Amsterdamse gitaarscéne. Voor de rest draait het bij Personal Trainer om improviseren en er het beste van te maken met wie er komt opdagen. Vaak betekent dat best veel muzikanten op een podium: leden van Canshaker Pi, Pip Blom, Bull, Steve French, The Klittens, en Home Counties hebben meegedaan als lid van Personal Trainer.

Door die verraderlijk veranderlijke mindset is ieder optreden van Personal Trainer weer speciaal, nooit-te-herhalen schouwspel. We hebben het over een band die onlangs nog 24 uur lang in Paradiso speelde. Niks is te gek voor Willem Smit en zijn indierockorkest: net als James Murphy van LCD Soundsystem is hij zowel bandleider als de grootste muziekfan in de zaal. Personal Trainer is liefde, chaos, onvoorspelbaarheid en kameraderie: de leukste indierockband die Nederland rijk is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Personal Trainer in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Personal Trainer

Foto Personal Trainer te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te Loose Ends 2019 Foto Personal Trainer te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Personal Trainer te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Personal Trainer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws