concert: Carel Kraayenhof Ensemble - 100 jaar Piazzolla in Kennemer Theater op VRIJDAG 14 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Carel Kraayenhof Ensemble - 100 jaar Piazzolla in Kennemer Theater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
14 JAN
CAREL KRAAYENHOF ENSEMBLE - 100 JAAR PIAZZOLLA 20:30 uur Kennemer Theater, Beverwijk
2022
Hoofdprogramma Carel Kraayenhof Ensemble

EXTRA INFORMATIE

Met de theatervoorstelling ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar.

Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Astor Piazzolla een muzikale godfather, een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf dat eerste moment op die hotelkamer, waarop Piazzolla aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. Het leven van de grote Hollander met zijn Argentijnse hartklop blijft voor altijd verbonden met de geniale Argentijnse Maestro. Als vader van de tango nuevo nodigde Piazzolla Carel persoonlijk uit om te soleren in zijn ‘Tango Apasionado’. Door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden veel mensen diep geroerd door de melancholische én krachtige muziek van Piazzolla.

Gerelateerde concerten