concert: Carel Kraayenhof Ensemble - 100 jaar Piazzolla in de Nieuwe Kerk op DONDERDAG 23 DECEMBER 2021

DO.
23 DEC
CAREL KRAAYENHOF ENSEMBLE - 100 JAAR PIAZZOLLA 20:15 uur de Nieuwe Kerk, Zierikzee
2021
Hoofdprogramma Carel Kraayenhof Ensemble

EXTRA INFORMATIE

Met de theatervoorstelling ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar.

Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Astor Piazzolla een muzikale godfather, een ware held, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Vanaf dat eerste moment op die hotelkamer, waarop Piazzolla aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me jongen”, was de liefde wederzijds. Het leven van de grote Hollander met zijn Argentijnse hartklop blijft voor altijd verbonden met de geniale Argentijnse Maestro. Als vader van de tango nuevo nodigde Piazzolla Carel persoonlijk uit om te soleren in zijn ‘Tango Apasionado’. Door het optreden van Kraayenhof bij het koninklijk huwelijk werden veel mensen diep geroerd door de melancholische én krachtige muziek van Piazzolla.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de de Nieuwe Kerk in Zierikzee? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Carel Kraayenhof Ensemble - 100 jaar Piazzolla in de Nieuwe Kerk plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe gaan