concert: Theo Nijland - Ontboezemingen van een blij mens in Kerk Beets op ZONDAG 16 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Theo Nijland - Ontboezemingen van een blij mens in Kerk Beets) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
16 JAN
THEO NIJLAND - ONTBOEZEMINGEN VAN EEN BLIJ MENS Kerk Beets, Beets
2022
Hoofdprogramma Theo Nijland

EXTRA INFORMATIE

Wonderlijk, dat je zomaar gewillig achterover zakt voor iemand die je niet persoonlijk kent. Alleen omdat hij de meest intieme ontboezemingen verpakt in liedjes, wil je met hem mee. Ook al weet je dat, juist als je heerlijk weg wilt glijden op een bed van romantische pianoklanken, hij je opeens de oren kan wassen. Nijland rekt nu eenmaal altijd de grenzen op van wat er mogelijk is binnen een liedje. Heel slinks en irritant eigenlijk, maar je wilt het, omdat hij er inmiddels een meester in is.

Dus kom maar op en laat je gniffelend gek maken door zijn gloedvolle, nieuwe repertoire, zijn donkerbruine stem en het klapwieken van zijn vleugel.

Met zijn laatste programma En de rest is onzin won hij de Poelifinario voor de beste kleinkunstvoorstelling van 2019. Eerder won hij twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs en in 2015 ontving hij de Groenman-taalprijs.

Gerelateerde concerten