concert: The Bentleys - The Ladies of the 50's & 60's in Schouwburg de Lawei op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Bentleys - The Ladies of the 50's & 60's in Schouwburg de Lawei) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
THE BENTLEYS - THE LADIES OF THE 50'S & 60'S Schouwburg de Lawei, Drachten
2021
Hoofdprogramma The Bentleys

EXTRA INFORMATIE

Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde, en terug. Maar waar waren eigenlijk de meisjes in dat verhaal? In de nieuwe muziekvoorstelling brengen The Bentleys een ode aan The Ladies of the 50’s & 60’s; met swingende dansnummers, maar ook met liefde en romantiek.

Bijgestaan door The Bendellas – drie fantastisch dansende zangeressen – laten zij zien dat de opkomende jeugdcultuur ook veel betekende voor de rol van meisjes en vrouwen. Zoals The Raelettes die Ray Charles de deur wijzen, Tina Turner die een megahit scoort zonder Ike en Nancy Sinatra die de benen neemt met haar lange laarzen.