concert: Mart Hillen - Mart & Movies in Theater Aan de Slinger op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mart Hillen - Mart & Movies in Theater Aan de Slinger) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
MART HILLEN - MART & MOVIES Theater Aan de Slinger, Houten
2021
Hoofdprogramma Mart Hillen

EXTRA INFORMATIE

In zijn nieuwe theaterprogramma Mart & Movies vertelt Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem opnieuw gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als Titanic en Mission Impossible, maar ook uit recente films als Bohemian Rhapsody over Queen en Yesterday over The Beatles.

Op zijn 21ste veroverde Mart Hillen de theaters met zijn eerste soloprogramma In Concert. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Met zijn virtuoze gitaarspel schept hij schilderachtige beelden die het publiek meenemen in een andere wereld.

Mart & Movies: beeldend en supermuzikaal!

Gerelateerde concerten