concert: Francis van Broekhuizen / Gregor Bak - Bij twijfel hard zingen in De Skâns op ZONDAG 15 MEI 2022

ZO.
15 MEI
FRANCIS VAN BROEKHUIZEN / GREGOR BAK - BIJ TWIJFEL HARD ZINGEN 15:00 uur De Skâns, Gorredijk
2022

EXTRA INFORMATIE

Francis van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar persoonlijke leven een belangrijke rol gespeeld, ze is dan ook een vurig pleitbezorger van de schoonheid en heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon.

Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel Bij twijfel hard zingen. De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling in één. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen en vertelt waarom die muziek haar zo raakt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat: gehoor geven aan haar levensmotto “bij twijfel, hard zingen”.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Skâns in Gorredijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Francis van Broekhuizen / Gregor Bak - Bij twijfel hard zingen in De Skâns plaatsvindt.

Gerelateerde concerten