concert: Slagerij van Kampen - Rhythm of Life in Theater de Kampanje op ZATERDAG 15 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga
  • Slagerij van Kampen
    Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
    © Filip Heidinga


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Slagerij van Kampen - Rhythm of Life in Theater de Kampanje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
15 JAN
SLAGERIJ VAN KAMPEN - RHYTHM OF LIFE 20:15 uur Theater de Kampanje, Den Helder
2022
Hoofdprogramma Slagerij van Kampen

EXTRA INFORMATIE

Met de hartverwarmende energie van de bandleden, indrukwekkende set-ups, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat geworden.

In hun nieuwe wervelende show Rhythm of Life vangen ze de schoonheid van de aarde in de oerdrift van de drums; een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven verwerkt in de meest prachtige ritmes. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. Hoor de regen, het ruisen van de bomen, voel de zon en proef de vrijheid.

Rhythm of Lifeis een intens en indrukwekkend muziekspektakel van de eerste tot de laatste minuut.

Foto's van Slagerij van Kampen

Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg Foto Slagerij van Kampen te Slagerij van Kampen - 40 Jaar Jubileumtour - 21/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 8 foto's van Slagerij van Kampen

Gerelateerde concerten