concert: Asphyx in Hedon op ZATERDAG 20 SEPTEMBER 2008

  • Asphyx
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
  • Asphyx
    Fortarock 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
20 SEP
ASPHYX 20:00 uur Hedon, Zwolle
2008
Hoofdprogramma Asphyx
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 september 2008.
Dat is 5706 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De band Asphyx behoort in Nederland tot een van de pioniers in de death-metal. Sinds het bestaan van de band (meer dan twintig jaar geleden) zijn er nogal wat wisselingen in de bezetting geweest. Desondanks weten de mannen bij ieder optreden die ze doen, het publiek te overtuigen door keer na keer een gedenkwaardig optreden neer te zetten.
Asphyx is zo'n band die typische death metal van de bovenste plank brengt en zich daar met ziel en zaligheid in stort. Het een na het andere geweld wordt vanaf het podium afgevuurd.
De huidige bezetting van Asphyx bestaat uit: Martin van Drunen - vocals, Wannes Gubbels - bass/vocals, Paul Baayens - gitaar en Bob Bagchus - drums. Voorlopig zijn de heren niet van plan om een nieuw album uit te gaan brengen, maar dit lijkt het publiek niet te boeien 'alle cd's van deze gasten zijn verplichte aanschaf voor death metal liefhebbers' aldus een fan. Valt er nog meer te zeggen?

Foto's van Asphyx

Foto Asphyx te Baroeg Open Air 2017 Foto Asphyx te Roadburn 2013 Foto Asphyx te Fortarock 2012 Foto Asphyx te Baroeg Open Air 2017 Foto Asphyx te Baroeg Open Air 2017 Foto Asphyx te Roadburn 2013
 
Bekijk alle 22 foto's van Asphyx

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden