concert: Top 2000 - Alive and Kicking in Theater De Lampegiet op WOENSDAG 05 JANUARI 2022

WO.
05 JAN
TOP 2000 - ALIVE AND KICKING 20:00 uur Theater De Lampegiet, Veenendaal
2022

EXTRA INFORMATIE

Never change a winning team is het motto van Top 2000 Live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Daar zijn we wel aan toe! Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan, om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken.

Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, was het recept.

Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000. .

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater De Lampegiet in Veenendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Top 2000 - Alive and Kicking in Theater De Lampegiet plaatsvindt.

Gerelateerde concerten