concert: Top 2000 - Alive and Kicking in Theater Geert Teis op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Top 2000 - Alive and Kicking in Theater Geert Teis) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 DEC
TOP 2000 - ALIVE AND KICKING 20:00 uur Theater Geert Teis, Stadskanaal
2021

EXTRA INFORMATIE

Never change a winning team is het motto van Top 2000 Live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Daar zijn we wel aan toe! Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan, om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken.

Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, was het recept.

Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000. .