concert: The Dashboard Danglers - Take me home in TheaterHotel De Oranjerie op DINSDAG 08 FEBRUARI 2022

DI.
08 FEB
THE DASHBOARD DANGLERS - TAKE ME HOME 20:00 uur TheaterHotel De Oranjerie, Roermond
2022
Hoofdprogramma The Dashboard Danglers

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 08 februari 2022.
Dat is 103 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De voorstelling Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets nieuws. Dit avontuur gaat hij aan met The Dashboard Danglers. Geboren uit liefde voor het betere country-lied met meerstemmige vocalen. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen!

De voorstelling Take me home is een reis naar de eigen muzikale identiteit van de muzikanten. Verhalen bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid, vertolkt door topmuzikanten met prachtige stemmen die weergaloos samensmelten.

Gouden hits van artiesten als Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt staan hoog in het vaandel en worden op eigen wijze met eerbied voor de traditie gespeeld. Het krachtige eigen geluid van de band voegt zich gemakkelijk samen tussen de bekende wereldhits. The Dashboard Danglers nemen je mee op een theatraal-muzikale reis.

Gerelateerde concerten