concert: Anneke Van Giersbergen - zingt Kate Bush in Het Klooster op VRIJDAG 14 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Anneke Van Giersbergen - zingt Kate Bush in Het Klooster) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
14 JAN
ANNEKE VAN GIERSBERGEN - ZINGT KATE BUSH Het Klooster, Woerden
2022
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen

EXTRA INFORMATIE

‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’, twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album Hounds of Love grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef, hoewel Van Giersbergen - in tegenstelling tot haar idool - voor het podium geboren lijkt.

Ze brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush heeft Van Giersbergen een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven, maar voor iedere Kate Bush-fan is dit een unieke gelegenheid om haar oeuvre live te horen.

Foto's van Anneke van Giersbergen

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Floor Jansen - 08/12 - AFAS Live Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 11/11 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws