concert: Ross from Friends in BIRD op DONDERDAG 31 MAART 2022

DO.
31 MRT
ROSS FROM FRIENDS 20:00 uur BIRD, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Ross from Friends
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ross from Friends in BIRD
Tickets Ross from Friends:
do 31 mrt
BIRD, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Ross From Friends is het project van Felix Clary Weatherall, een Britse electronische producer en DJ. Felix maakt sinds 2012 muziek onder de naam Ross From Friends. Hij brak door dankzij "Talk To Me You'll Understand", dat door de emotionele melodiën, classy vocal samples en nostalgische lo-fi geluid aan het voorfront van de bescheiden lo-fi house hype stond.

De afgelopen jaren bracht hij een album en een EP uit op Brainfeeder, het label van Flying Lotus. Op deze platen laat Ross zich horen als een zeer veelzijdige muzikant: van meer house georiënteerde tracks die niet misstaan in de Panoramabar naar pop of broken beat tunes, overal hoor je als rode lijn de herkenbare warme sound en meeslepende melodiën in terug.

Binnenkort komt het nieuwe album van uit en als voorloper daarvan is de single "Burner" al te horen, een aanrader voor fans van bijvoorbeeld Bicep, Four Tet en Burial. Samen met zijn bandleden wordt zijn muziek uitgebouwd tot een vette live show.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de BIRD in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ross from Friends in BIRD plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws