concert: Maria de Fátima - Met Ziel en Zang in Theater de Liefde op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maria de Fátima - Met Ziel en Zang in Theater de Liefde) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
MARIA DE FÁTIMA - MET ZIEL EN ZANG 20:30 uur Theater de Liefde, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Maria de Fátima

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de gedwongen rustperiode van de coronacrisis maakte Fado diva Maria de Fátima haar meest persoonlijke programma ‘Met Ziel en Zang.’ De gevierde zangeres vertolkt met haar vaste begeleidingsband naast nieuw eigen werk en bewerkingen van nummers die haar na aan het hart liggen uiteraard ook de traditionele fadostukken. Maria is tenslotte de ‘meest waardige erfgename van Amália Rodrigues’ (Volkskrant).

Gerelateerd nieuws