concert: The Visual in Kantine Walhalla op ZONDAG 24 OKTOBER 2021

  • The Visual
    Tamino - 02/03 - TivoliVredenburg
    © Serge Hasperhoven
  • The Visual
    Best Kept Secret 2019 - zondag 2 juni
    © Serge Hasperhoven
ZO.
24 OKT
THE VISUAL 20:00 uur Kantine Walhalla, Rotterdam (door: Rotown )
2021
Hoofdprogramma The Visual
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Visual in Kantine Walhalla
Tickets The Visual:
zo 24 okt
Kantine Walhalla, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

The Visual bracht in 2019 het prachtdebuut Moments Of Being uit, waarop Anna van Rij (gitaar/zang) en Timon Persoon (synths/electronica) sfeervolle herfstachtige popmuziek schrijven: indringend, grillig, dramatisch en duister. Net als bij artiesten als Nick Drake, The Doors, David Bowie en Jeff Buckley zuigt The Visual de luisteraar in een universum, eentje waar sluimerende mysterie en de wil om mensen te begrijpen een intens spanningsveld scheppen.

De komende langspeler The Spirit Of Age is grilliger van aard, maar tegelijkertijd ook wat lichtvoetiger dan zijn voorganger. ‘”In het algemeen klinkt The Spirit Of Age iets minder nachtelijk en donker dan hun debuut Moments Of Being,” zegt Van Rij, “Daar waren we naar opzoek. Het draait minder om het zelf en we hebben geprobeerd meer lichtheid te geven aan de wereld. Ik heb vanuit dat perspectief geschreven.”

Dit concert wordt georganiseerd door Theater Walhalla en Rotown en heeft uitsluitend zitplaatsen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Kantine Walhalla in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Visual in Kantine Walhalla plaatsvindt.

Foto's van The Visual

Foto The Visual te Tamino - 02/03 - TivoliVredenburg Foto The Visual te Tamino - 28/02 - Annabel Foto The Visual te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto The Visual te Tamino - 28/02 - Annabel Foto The Visual te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam Foto The Visual te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
 
Bekijk alle 14 foto's van The Visual

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws