concert: The Slackers in Paard op VRIJDAG 07 OKTOBER 2022

VR.
07 OKT
THE SLACKERS Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2022
Hoofdprogramma The Slackers

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 08 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 07 oktober 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Slackers in Paard
Tickets The Slackers:
vr 07 okt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Al ruim 28 jaar is The Slackers een van de populairste ska-bands van de wereld. Hoewel de groep het zelf liever een mix van ska, reggae en soul noemt. Het New Yorkse zestal is al vijftien albums lang een van de koplopers van de skankmuziek. Waar voor sommigen een dermate lange carrière niet uit te houden is, zijn de heren van The Slackers nog vol energie. Op 8 oktober 2021 staan de New Yorkers in de kleine zaal, en reken er maar op dat het een feestje wordt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paard in Den Haag. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Slackers in Paard plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The Slackers

Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg Foto The Slackers te The Slackers - 02/12 - Melkweg
 
Bekijk alle 6 foto's van The Slackers

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan