concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Theater de Kom op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Ronnie Flex
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
ZA.
09 OKT
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 20:15 uur Theater de Kom, Nieuwegein
2021
Hoofdprogramma Ronnie Flex

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 oktober 2021.
Dat is 11 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Theater de Kom
DEZE Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 okt
Theater de Kom, Nieuwegein

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 97 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws