concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in Theater de Griffioen op DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
DO.
23 SEP
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 20:30 uur Theater de Griffioen, Amstelveen
2021
Hoofdprogramma Ronnie Flex

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 september 2021.
Dat is 27 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Pinkpop 2018 - Zondag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord Foto Ronnie Flex te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto Ronnie Flex te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013 Foto Ronnie Flex te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 97 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws